KT, erityispedagogi Erja Sandberg on tunnettu täydennyskouluttaja, luennoitsija ja tietokirjailija.
Erja kirjoittaa ja kouluttaa vahvuusperusteisesta tukemisesta, koulusta ja erityispedagogiikasta.

Koulutukset ja konsultoinnit

Koulutus voidaan räätälöidä luentokoulutuksena, työpajakoulutuksena tai näiden yhdistelminä.

Tälle sivulle on koottuna erilaiset pedagogiset tukitoimen paketit. Toivottavasti ovat hyödyksi sinulle ammattilainen, vanhempi tai opiskelija.

Verkkokaupasta löydät digitaalisia luentotallenteita, verkkokursseja, kirjoja, kalentereita, kyniä, tarroja, julisteita jne.

Erja Sandberg

Kaipaatko kouluttajaa, luennoitsijaa tai puhujaa?

Erja Sandberg on kasvatustieteen tohtori, erityispedagogi, tietokirjailija, ADHD-asiantuntija, ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Erjaa kiinnostaa tukea tarvitsevien henkilöiden monialainen, pitkäaikainen vahvuusperustainen tukeminen, jolla on koettua vaikuttavuutta elämään pitkällä jatkumolla. Hän pyrkii edistämään niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin hyvinvointia ja lisäämään tietoa niin konkreettisista tukimuodoista kuin vahvuuksien merkityksestä ihmisen elämässä.

Tietoa ja tukea

Kirjat

Koulutusten tukena käytetään kirjoittamiani tietokirjoja sekä muita positiiviseen pedagogiikkaan liittyviä materiaaleja.

Erja Sandberg kirjoittaa vahvuusperusteisesta tukemisesta, koulusta ja erityispedagogiikasta.
Ohessa Erjan viimeisimmät kirjoitukset.

Facebook-päivitykset

12 tuntia sitten

KT Erja Sandberg
Kiitos upeista palautteista, joita tulee jatkuvasti. Upeaa kun olette ottaneet tämän niin innostuneesti vastaan. Satoja konkreettisia ja käytännön tuen muotoja varhaiskasvatukseen sekä eskariin. ✨Täältä löydät:erjasandberg.fi/tuote/pedagoginen-tuki-varhaiskasvatuksessa-ja-esiopetuksessa/Ole hyvä ✨ ... Lue lisääNäytä vähemmän
View on Facebook

16 tuntia sitten

KT Erja Sandberg
PAINOTUOREENA! Kirjanen itselle tai läheiselle. Sisältää ajatuksia ja täytettäviä sivuja itsestä. Omia tavoitteita, vahvuuksia, osaamista ja haaveita. Sopii niin nuorelle kuin aikuisellekin. Myös joululahjaksi. Täysin kotimainen, avainlippu ja joutsenmerkki.Täältä löytyy:erjasandberg.fi/tuote/mina-kirja-uutuus-ennakkotilaus/Ole hyvä. ... Lue lisääNäytä vähemmän
View on Facebook

20 tuntia sitten

KT Erja Sandberg
View on Facebook