Erja Sandbergin blogi

Nuoren näkökulma: lukio-opintoihin positiivista pedagogiikkaa

Tänä kesänä minulla on jo toistamiseen ilo saada nuoren ääni kuuluviin liittyen kirjaan Positiivinen pedagogiikka ja nuoren hyvinvointi sekä siitä visualisoituun ja jo suosittuun korttisarjaan Rakennetaan nuori vahvaksi. Viime kerralla yläkoululainen nuori kertoi korttisarjan hyötyjä videotallenteessa täällä. Tällä kertaa siirrymme toisen asteen näkökulmaan.

Miro on 17-vuotias lukiolainen ja ensi syksyn abiturientti. Hän kertoo allaolevalla videolla (klikkaa linkkiä kuvan alla) ajatuksiaan positiiviseen pedagogiikkaan pohjaavasta korttisarjasta Rakennetaan nuori vahvaksi ja sen hyödyntämiseen lukio-opinnoissa ja hyötyjä myös muutoin nuoren elämään. Meidän aikuisten on tärkeätä saada nuorten kokemuksia ja palautteita heihin kohdistuvien toimenpiteiden, harjoitteiden ym. käytöstä ja tässä niitä taas lisää.
Ole hyvä Miro 🙂


https://zoom.us/recording/play/k6jLdk4fdHym21zIHyBAUvXslaRZbol0Byg3t8qwks-yXOlnwtVZagDL86H_kkWR?autoplay=true&startTime=1560845181000

Löydät kortit täältä. Nyt on hyvä aika tutustua itse kortteihin ja pohtia kuinka ottaa ne kesän jälkeen yhdeksi konkreetiksi työkalukseen mukaan omaan työhönsä.

Elokuussa käynnistyy myös aiheen tiimoilta useita koulutuksia, esimerkiksi Kokkola 20.8., Oulu 21.8, Kemi 22.8., Rovaniemi 23.8. ja Kuusamo 24.8. Kaikki koulutuspaikkakunnat ja tarkemmat tiedot löydät kotisivuiltani www.erjasandberg.eu ylävalikosta koulutukset. Näihin on jo ilmoittautuminen käynnissä. Lämpimästi tervetuloa rakentamaan jokaista nuorta vahvaksi aikuiseksi. 🙂

Aloita keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *