Rakennetaan nuori vahvaksi – hyvinvoinnin rakennusaineita nuorille – korttisarja. II laatu

Nyt II-laatuisena muutamia kappaleita. Pakkaus hieman kärsinyt: naarmuja, mutta korteissa ei mitään vikaa.

 

Tämä erittäin suosittu korttisarja tarjoaa konkretiaa opetukseen, ohjaukseen ja valmennukseen jokaisen nuoren hyvinvoinnin tueksi.

Mukana on 20 inspiroivaa positiivisen psykologian harjoitetta. Lisäksi on ohjekortti, jossa on ohjeistusta erilaisiin käyttötapoihin.

Kortit ovat graafikon kuvittamia, 2-puolisia ja A5-koon laminoidulla pinnalla päällystettyjä. Kotelossa on mukana myös kynä, jonka teksti on poispyyhittävissä korteista.

Soveltuu kahden kesken tehtävään ohjaukseen, valmennukseen sekä opetukseen ja myös ryhmän kanssa tehtäväksi.

Korttien teoriataustan ja lisää harjoitteita löydät kirjasta Positiivinen pedagogiikka ja nuorten hyvinvointi. Huomaa myös nuorten positiivisen pedagogiikan tehtäväkirja.

Täältä pääset tarkastelemaan koko verkkokaupan valikoimaa:
https://www.erjasandberg.eu/kauppa/

 

39,90 

Varasto loppu

Rakennetaan nuori vahvaksi – hyvinvoinnin rakennusaineita nuorille – korttisarja. II laatu

Kuvaus

Tämä suosittu korttisarja tarjoaa konkretiaa opetukseen, ohjaukseen ja valmennukseen jokaisen nuoren hyvinvoinnin tueksi. Mukana on 20 inspiroivaa positiivisen psykologian harjoitetta. Lisäksi on ohjekortti, jossa on ohjeistusta erilaisiin käyttötapoihin. Kortit ovat graafikon kuvittamia, 2-puolisia ja A5-koon laminoidulla pinnalla päällystettyjä. Kotelossa on mukana myös kynä, jonka teksti on poispyyhittävissä korteista. Soveltuu kahden kesken tehtävään ohjaukseen, valmennukseen sekä opetukseen ja myös ryhmän kanssa tehtäväksi.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tutustu myös

maksutavat