Rakennetaan lapsi ja nuori vahvaksi – hyvinvoinnin rakennusaineita – korttisarjat

Kaksi omaa korttisarjaa. Valitse kumpi sarja on sinulle tarpeen. (Jos haluat molemmat sarjat niin klikkaa kaksi kertaa tämä tuote ostoskoriin).

Lasten ja nuorten korttisarja tarjoaa konkretiaa positiiviseen kasvatukseen, opetukseen, ohjaukseen ja valmennukseen jokaisen lapsen hyvinvoinnin tueksi.

Mukana on 20 inspiroivaa tutkittuun myönteisen kehityksen teoriaan pohjaavaa positiivisen pedagogiikan harjoitetta sovellettuna lapsille ja nuorille (valitsemasi korttisarjan mukaisesti). Lisäksi on ohjekortti, jossa on ohjeistusta erilaisiin harjoitteiden käyttötapoihin.

Kortit ovat graafikon kuvittamia, 2-puolisia ja A5-koon laminoidulla pinnalla päällystettyjä. Kotelossa on mukana myös kynä, jonka teksti on poispyyhittävissä korteista.

Soveltuu kahden kesken tehtävään ohjaukseen, valmennukseen sekä opetukseen ja myös ryhmän kanssa tehtäväksi.

Korttien teoriataustan ja lisää harjoitteita löydät kirjasta Positiivinen pedagogiikka ja nuorten hyvinvointi. Huomaa myös nuorten positiivisen pedagogiikan tehtäväkirja.

Täältä pääset tarkastelemaan koko verkkokaupan valikoimaa:
https://www.erjasandberg.eu/kauppa/

 

49,90 

Rakennetaan lapsi ja nuori vahvaksi – hyvinvoinnin rakennusaineita – korttisarjat

Kuvaus

 

Tämä suosittu korttisarja tarjoaa konkretiaa opetukseen, ohjaukseen ja valmennukseen jokaisen nuoren hyvinvoinnin tueksi. Mukana on 20 inspiroivaa positiivisen psykologian harjoitetta. Lisäksi on ohjekortti, jossa on ohjeistusta erilaisiin käyttötapoihin. Kortit ovat graafikon kuvittamia, 2-puolisia ja A5-koon laminoidulla pinnalla päällystettyjä. Kotelossa on mukana myös kynä, jonka teksti on poispyyhittävissä korteista. Soveltuu kahden kesken tehtävään ohjaukseen, valmennukseen sekä opetukseen ja myös ryhmän kanssa tehtäväksi.

 

 

 

Lisätiedot

Haluamani korttisarja

Nuorten, Lasten

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tutustu myös

maksutavat