Erja Sandbergin blogi

Nuoren videotallenne Rakennetaan nuori vahvaksi -korttisarjan käytöstä

Tällä kertaa minulla on ilo saada nuoren ääni kuuluviin liittyen kirjaan Positiivinen pedagogiikka ja nuoren hyvinvointi sekä siitä visualisoituun ja jo suosittuun korttisarjaan Rakennetaan nuori vahvaksi.

Meidän aikuisten on tärkeätä saada nuorten kokemuksia ja palautteita heihin kohdistuvien toimenpiteiden, harjoitteiden ym. käytöstä. Jo kirjamme tekovaiheessa pilotoimme harjoitteita yläkouluikäisillä nuorilla. Nyt korttisarjan ollessa jo paljolti käytössä saadaan lisää palautteita korttien käyttämisestä nuorten kanssa.

Minttu on 15-vuotias, juuri peruskoulun päättänyt nuori. Hän kertoo allaolevalla videolla (klikkaa kuvan alta linkkiä) ajatuksiaan positiiviseen pedagogiikkaan pohjaavasta korttisarjasta Rakennetaan nuori vahvaksi.
Ole hyvä Minttu 🙂

Kirja ja kortit soveltuvat esimerkiksi opettajille, ohjaajille, valmentajille, nuorisotyöntekijöille, kuraattoreille ja huoltajille, kaikille nuorten kanssa toimiville henkilöille. 

Kirjan ja kortit voit tilata verkkokaupastani. Oppilaitokset ym. organisaatiot voivat tehdä korttitilauksen myös laskutuksen kautta osoitteesta [email protected].

Eri alojen ammattilaisille on saatavilla kauttani koulutusta sekä työpajoja, joiden avulla polkujen harjoitteet tausta-ajatuksineen saadaan tehokkaasti käyttöön omassa työssä ja työyhteisössä. Ota yhteyttä ja kysy lisää [email protected] Koulutuksia aiheesta löydät myös kotisivuiltani ylävalikosta koulutukset.

Rakennetaan jokainen nuori vahvaksi aikuiseksi!

Aloita keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *